Back to All Events

MUSIKQUIZ REPRIS

Välkomna på vårt populära musikquiz! Under sommaren kör vi repriser av quiz från föregående år och du quizzar därför för endast 25 kr!

Vi kör musik med tillhörande frågor som passar alla. Tävla mot dej själv, familjen, kompisgänget eller jobbarkompisarna. Quizzet startar kl 19.00 och håller på till ca 21.30 med prisutdelning till våra 3 bästa lag. Quizbuffé serveras från kl 17.30 Boka med fördel bord och var ute i god tid då det oftast blir fullbokat snabbt. Se bokningsregler nedan. Välkomna! 

  • Pris quiz repris: 125kr för buffé inkl kaffe, dessert.

  • Endast quiz: 25 kr.

VIKTIGT ATT VETA:

*Man kan endast boka sig/vara uppsatt på 3 quiz samtidigt. 
* Telefonnummer måste alltid anges vid bokning, utan telefonnummer är bokningen inte giltig. 
* Avbokning måste ske innan kl 12.00 samma dag som quizzet hålls, bokar man inte av inom den tiden eller inte dyker upp så kommer vi ta en straffavgift på 150kr för bordet. Ni får då ett betalnings sms och ni kan inte boka nytt bord till quiz förrän avgiften är betald. Om avgiften inte är betald inom 10 dagar stryks man från alla sina eventuella quizbokningar framåt. Detta är för att vi tyvärr har haft folk som bokat bord och sen inte dykt upp. Vi har ett stort intresse för våra quiz och oftast har en kölista och bordet kan då gå till någon annan! 

Earlier Event: June 15
GRILLBUFFÉ OCH NÄSSJÖ CRUISING
Later Event: July 14
PANNKAKSBUFFÉ